Konferens

Vår konferensverksamhet

Vi erbjuder en trivsam miljö i kombination med goda kommunikationer och bra parkeringsmöjligheter.  Oavsett om er grupp är stor eller liten, stannar några timmar eller heldag, ger vi er det som behövs för en lyckad konferens!

Ansgarskyrkan hittar du i Lidingö centrum, med adress Odenvägen 3.Varmt välkommen att kontakta oss för bokning eller andra frågor!

Våra lokaler

Kyrkan rymmer lokaler för både det stora och lilla sammanhanget. Våra lokaler rymmer konserter, mässor, föreläsningar och sammanträden. Här nedanför har vi sammanställt en översikt av våra lokaler och den mest grundläggande informationen. Vi strävar alltid efter att tillgodose era behov av möblering, utrustning och eventuella andra behov. Kontakta oss gärna om ni har frågor eller inte hittar ett alternativ som passar just ert sammanhang.

Intresseanmälan konferens/uthyrning

MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ