Kyrksal plus Youtube

Änglarna Jonathan Ramström, predikan. Sven-Gösta Holst, gudstjänstledning. Inger Wallin, musik. Kyrkkaffe efter gudstjänsten. Länk till sändningen: https://youtu.be/YGxL0IYOw98

Nattvardsgudstjänst (sänds även på Youtube/Facebook)

Kyrksal plus Youtube

Lovsång – Tacksägelsedagen Equmenia, Ansgarskyrkans ungdomsförening, ansvarar för gudstjänsten. Sven-Gösta Holst, predikan. Anna Smedendahl Rosén, musik. Ansgarskyrkans barnkör medverkar. Kyrkkaffe efter gudstjänsten.

Kyrksal plus Youtube

Att leva tillsammans Jonathan Ramström, predikan. Daniel Backgård, gudstjänstledning. Anna Smedendahl Rosén, musik. Kyrkkaffe efter gudstjänsten.

Kyrksal plus Youtube

Vaksamhet och väntan (söndag före domsöndagen) Linnea Lidskog, pastor och ansvarig för Equmeniakyrkans pastorsrekrytering, predikan. Jonathan Ramström, gudstjänstledning. Kyrkkaffe efter gudstjänsten.