Kvinnofrukost

Träffpunkt för kvinnor i alla åldrar!

Välkommen till en träffpunkt för kvinnor i alla åldrar! Här får Du njuta en läcker frukostbuffé och samtidigt ta del av ett intressant föredrag. Här nedan ser du programmen för aktuell termin.

Anmälan: Det finns begränsat antal platser. Anmälan görs senast onsdagen före till Inger Wånell, tel 766 05 59.

Priset är 100 kr. För att ge plats åt andra ber vi Dig ringa återbud så snart som möjligt om du får förhinder.

Loading Evenemang

Kommande Evenemang › Kvinnofrukost

april 2019

Kvinnofrukost – ”Dagar i dur och moll. Erfarenheter som präst under 35 år”

lördag 6 april @ 10:00 - 12:00

Catharina Segerbank är kyrkoherde i S:t Johannes församling. Hon har tidigare, bland annat, varit kyrkoherde i Frankfurt och södra Tysklands pastorat och arbetat med ekumenik som direktor för teologi på Sveriges Kristna Råd. Hon är teologie doktor och författare till flera böcker om, framför allt, stöd i sorg. Kostnad 100 kr. Begränsat antal platser. Föranmälan senast 4 april till Sven Erik Wånell, tel. 08-7660559.

Mer information »
+ Exportera evenemang