Kafé, konferens och uthyrning

Kafé Ansgar

Ett personligt och gemytligt kafé mitt i Lidingö centrum!

Varmt välkommen att sitta ner – kort eller länge – och äta hembakat kaffebröd, en matig smörgås eller en lättare lunch, kanske värma dig med en kopp te eller kaffe. Numera kan du utöver Kafé Ansgars standardkaffe välja både kaffe latte, espresso eller cappuccino.
Ett väl fungerande wifi är fritt och öppet för alla våra kafégäster.
Kafé Ansgar ligger i Ansgarskyrkans bottenplan och drivs av ideella krafter. Varmt välkommen in!

Konferens

Välkommen att hyra mötes- och aktivitetslokaler mitt i Lidingö Centrum!

Här finns små lokaler för den lilla gruppen, här finns större lokaler som kan ta upp emot 350 personer. Kanske är du egenföretagare som har kontoret hemma eller på fickan och behöver ett sammanträdesrum då och då? Ett väl fungerande wifi samt tillgång till servering i Kafé Ansgar gör mötet både effektivt, kreativt och trevligt.
För bokning, ring tel 767 32 01 eller ännu hellre maila:
bokning@ansgarskyrkan.se.

Uthyrning

Moderna och flexibla lokaler för möten och idrott

Ansgarskyrkan är relativt nybyggd och innehåller bland annat en multihall som används för gymnastik, yoga, pilates, dans, innebandy och mycket mer.