Ansgarskyrkans Vokalensemble

Församlingens kör, Ansgarskyrkans Vokalensemble (Akva Vera), startade hösten 1999 och är en blandad kör på 28 personer i olika åldrar.

Kören sjunger en blandad repertoar och har en vilja att vara genreöverstigande; att sjunga god musik från såväl renässansen som modern körmusik i jazz- och folkton. Vi sjunger kör à capella men också tillsammans med orkester och komp av annat slag.

Vi övar i körrummet på torsdagar 18.30 till 21.00. Välkommen att kontakta oss via formuläret nedan om du är sugen på att vara med!

Kommande arrangemang där Ansgarskyrkans Vokalensemble medverkar

tor 05

Körövning Ansgarskyrkans vokalensemble

torsdag 5 december @ 18:30 - 21:00
tor 12

Körövning Ansgarskyrkans vokalensemble

torsdag 12 december @ 18:30 - 21:00
lör 14

Julkonsert Ansgarskyrkans vokalensemble

lördag 14 december @ 18:00 - 19:00
jan 19

Internationell Festgudstjänst!

söndag 19 januari 2020 @ 11:00 - 12:00

Julkonsert

Varje år har Ansgarskyrkans Vokalensemble en traditionsenlig julkonsert (som under de senaste åren utökats till två tillfällen, eftersom platserna inte räckt till).

Vårkonsert

Den lika traditionsenliga vårkonserten sprider livsglädje och fyller hjärtat med solsken och sång, och är även den mycket populär bland Lidingöborna.

Körledare

Anna Skagersten leder kören sedan 2017.

Ansgarskyrkans Vokalensembles styrelse består av

• Anette Fällman
  • Daniel Backgård
  • Åsa Engström
  • Maria Tonnvik
  • Karin Arvidsson

Vi vill bli fler!

Är du intresserad av att sjunga i Akva Vera? Hör av dig!