Konferens – hyra lokal

Behöver du en lokal för konferens eller sammanträde?

Vi kanske har vad du behöver. Varje möte kräver sin speciella form och sin rätta lokal. Vi tar lika gärna emot den lilla gruppen i små och trevliga grupprum, som den stora samlingen på upp till 350 personer.

Lokalerna är konferensutrustade och ligger mycket centralt vid Lidingö centrum med närhet till de flesta av Lidingös busslinjer och här finns också gott om parkeringsplatser.

Är du egenföretagare som har kontoret hemma och behöver ett sammanträdesrum ”på stan” då och då, så finns det hos oss. Har du kurser eller föreläsningar för många deltagare så har vi lokalerna. Vi har även en motionshall för fysiska aktiviteter.

Är du intresserad av att hyra någon av alla våra lokaler så tag kontakt med oss. Vi hjälper dig med förslag och val av lokal. Vid bokning av konferenslokalerna serverar vi naturligtvis frukt, kaffe/the och smörgås eller kaffebröd.

Vem ska du ringa?
För bokning: tel. 767 32 01, e-post bokning@ansgarskyrkan.se

Här är våra lokaler.

Festsalen
Festsalen rymmer 80 personer är möblerad med runda bord och har en stor filmduk samt en ljudanläggning.

Frej Corner
Frej kan möbleras efter dina egna önskemål, alltifrån biosittning till ett stort konferensbord som tar upp till 30 personer.

Kyrksalen
Kyrksalen rymmer 200-350 personer och lämpar sig bra för konserter och föreläsningar.

Multihallen
En idrottshall med tillhörande omklädningsrum och duschar. Används som gymnastiksal för dagisgrupper, seniorgymnastik, innebandy, linedance och andra idrottsaktiviteter.

Körrummet
Körrummet är ett rum med mycket bra akustik där man kan vara ca 25 personer. Även detta rum möblerar vi efter dina önskemål.

Sammanträdesrummet
Sammanträdesrummet är ett traditionellt sammanträdesrum med plats för 12 personer.

Grupprum
Vi har två lite annorlunda grupprum möblerade av våra scouter.

Vi har även vårt Kafé Ansgar i huset. Det får du inte missa!