Equmenia

I Equmenia Lidingö (fd SMU i Lidingö) ryms barn och ungdomar i alla åldrar . Läs mer på vår hemsida om scouting och innebandy. Här möter du ledare som lyssnar, bryr sig och delar med sig av sig själva och sin tro.

Equmenia vill vara en öppen rörelse. Varje medlem är fri att själv ta ställning till kristen tro. Därför kan alla som vill vara med i Equmenia.

Vi är en del av Ansgarskyrkan – församlingen har gett Equmenia, Lidingö i uppdrag att driva barn- och ungdomsverksamhet i Ansgarskyrkans lokaler.

Equmenia är en kristen ungdomsorganisation som bedriver barn- och ungdomsverksamhet i hela landet.

Equmenia är demokratiskt. Vid riksmötet som hålls varje år möts medlemmar från hela Sverige för att fatta gemensamma beslut. Dessutom har varje förening ett eget årsmöte.

Medlemskap och avgifter

Att vara med i Equmenia Lidingö kostar 300 kronor per år oavsett antal aktiviteter/grupper som man är med i. En familj betalar max 450 kronor per år. Medlemsavgiften sätts in på Equmenia Lidingö (SMU i Lidingös) plusgiro 599603-8. märk inbetalningen ”medlemsavgift 20XX+namn”

Som medlem får du del av försäkringsskydd, en hel del material/noter och rabatt i Kafé Ansgar! Ledarna i Equmenia Lidingö är i olika åldrar och arbetar helt ideellt. Vi har valt en låg medlemsavgift för att alla ska kunna vara med hos oss!

Vill du veta mer om Equmenia Lidingö och våra verksamheter kan du även kontakta oss på tfn 08-767 32 01, eller e-posta: info@ansgarskyrkan.se